Karantino apribojimų švelninimas
2020-05-08
Sprendimas dėl COVID-19 ligos valdymo priemonių grožio paslaugų teikimo vietoms
2020-05-12

Gerbiami kolegos, pagaliau vėl galėsime tęsti savo veiklas ir realizuoti savo talentus.
Laikas buvo sunkus ypač emociškai, nes nė vienas nebuvome pasiruošę tokioms ilgoms atostogoms. Mes visi nukentėjome, tačiau žinome, kad nėra šioje situacijoje ko kaltinti. Vyriausybės sprendimai yra neginčytini ir nediskutuojami. Išeiname į darbus tada kai yra leidžiama oficialiai. Ir taškas.
Asociacija turėjo laiko paruošti strategiją, kad būtų Jums motyvacija joje būti. Tai pilnas paketas pasiūlymų ir pataisų, bei naujovių, kurios turėtų mus suvienyti ir apjungti bendro tikslo vardan. Mūsų tikslas – stipri ir profesionali bendruomenė, apjungianti profesionalus, kurie ne tik tobulėja savo profesijoje, bet ir daro įtaką teisiniams procesams, reglamentuojantiems mūsų veiklą.
Kaip pastebėjome, Jūsų aktyvumas asociacijos veikloje mažas, prisimenate, kad mes egzistuojame tik sunkiais periodais, mums kaip asociacijai – ne pelno siekiančiai organizacijai svarbiausia yra Meistrų dėmesys, norai, siekiai, pasiūlymai ir rekomendacijos. Mūsų pareiga atstovauti Jus, Jūsų pareiga būti aktyviems ir reikšti savo nuomonę reikiamu metu! Atsižvelgę į užklausas priimame sprendimus, kadangi ne mes sprendžiame, o Jūs kuriate mūsų visų ateitį!

Pandemijos akivaizdoje asociacija gavo užklausų iš 3 Meistrių 2020 m. 04 – 28 – 29 dienomis apie esamą situaciją. Išvada, kad svarbiausia Jums yra Jūsų ir klientų sveikata! Tai yra didžiausia vertybė ir mes ją džiaugiamės, kad esate supratingi ir atsakingi!

Papildoma informacija apie situaciją esamų ir buvusių narių aktyvumą:
2016 – 01 mėn iki 2016 – 12 mėn nario mokestį sumokejo 3 narės,
2017 – 01 mėn iki 2017 – 12 mėn nario mokesčio nei viena nemokėjo. Bet gavome pavedimus po 20 eu iš 53 Meistrių ir iš Roma Bacienė – 40 eu, Alma Fazaitė 200 eu, Martyna Juknaitė 50 eu, Miglė Pučkaitė 30 eu, Veronika Linkutė 50 eu, Erika Poškienė 30 eu, advokato išlaidoms dengti.
Dar kartą Ačiū, kad 2017 metais tvarkant Mums visiems rūpimus klausimus prisidėjote prie pasiūlymų ruošimo ir išlaidų dengimo!
2018 – 01 mėn iki 2018 – 12 mėn nario mokesčio nemokėjo nei vienas buvęs narys.
2019 – 01 mėn iki 2019 – 12 mėn nario mokestį sumokėjo 4 nariai.
2020 – 01 mėn iki 2020 – 05 mėn nario mokestį sumokėjo 3 nariai.

Primename!
Nario mokestis mokamas periodiškai ir nuolat po įstojimo kartą į metus, kitu atveju nemokant nario mokesčio Jūsų narystė pasibaigia ir nesate asociacijos nariu, bei negalite naudotis visomis nariams skiriamomis privilegijomis ir teisėmis.

Šia informacija norime skatinti jungtis prie asociacijos ir spręsti visas kylančias problemas susijusias su Jūsų darbu. Primename, kad neatlygintinai sprendžiame kilusius konfliktus tarp Meistrų ir klientų, tokių atvejų pasitaiko, bet labai retai. Dauguma Meistrų suvaldo situaciją be mūsų pagalbos. Deja jau keletą metų iš Meistrų nėra iniciatyvų ar projektų, kurie asociacijos veiklą padarytų iškilią. Todėl nuoširdžiai prašome ir laukiame Jūsų pasiūlymų kaip mūsų veiklą nukreipti jūsų gerovės vardan ir sustiprinti mūsų visų pozicijas.

Svarbu! Visi asociacijos nariai (kuriuos domina asociacijos valdymo tvarka, sprendimų priėmimas ir organizavimas bei kiti su asociacija ir narių teisėmis bei pareigomis susiję klausimai) kviečiami asmeniškai atvykti i asociacijos būstinę sutartu laiku susipažinti su asociacijos įstatais bei padiskutuoti Jums aktualiais klausimais.

Stojimo į asociaciją taisyklės:
1. Asociacijos nariais gali būti 18 metų sulaukę veiksnūs fiziniai ir juridiniai asmenys, pateikę vadovui prašymą ir užpildę apklausos anketą įstoti į asociaciją, įsipareigoję laikytis įstatų reikalavimų ir vadovo nustatyta tvarka sumokėję nustatyto dydžio stojamąjį mokestį.

2. Visi Meistrai norintys tapti asociacijos nariais turi sumokėti metinį nario mokestį 50 eur. Nario mokestis mokamas periodiškai ir nuolat po įstojimo kartą į metus, kitu atveju nemokant nario mokesčio Jūsų narystė pasibaigia ir nesate asociacijos nariu, bei negalite naudotis visomis nariams skiriamomis privilegijomis ir teisėmis.

3. Visi asociacijos nariai (kuriuos domina asociacijos valdymo tvarka, sprendimų priėmimas ir organizavimas bei kiti su asociacija ir narių teisėmis bei pareigomis susiję klausimai) kviečiami asmeniškai atvykti i asociacijos būstinę sutartu laiku susipažinti su asociacijos įstatais bei padiskutuoti Jums aktualiais klausimais.

4. Asociacijos nariai turi teisę teikti raštiškus paklausimus, pasiūlymus asociacijai paštu ar elektroniniu paštu. Į aiškiai suformuotus, pasirašytus asociacijos narių paklausimus atsakoma per 14 darbo dienų.
Atsisiųskite stojimo anketą > Fiziniams asmenims

5. Visas įmones norinčias tapti mūsų Asociacijos nariais – partneriais, siūlyti arba gauti geriausius pasiūlymus, vesti mokymus, tiekti reikalingą įrangą, prašome kreiptis dėl individualaus pasiūlymo.
Atsisiųskite stojimo anketą >Juridiniams asmenims

Visais rūpimais klausimais kreipkitės:
el. paštu info@pmueurope.com
tel.: +370 690399999
www.pmma.lt

Pagarbiai,
Mantas Vaitkevičius
Permanentinio makiažo Meistrų Asociacijos prezidentas
Dėkojame už Jūsų pasitikėjimą ir lojalumą – linkime saugaus starto! ????